Van harte welkom!

Mijn uitgangspunt is dat uw schoonheid door mijn behandelingen wordt geaccentueerd. Vanzelfsprekend houd ik rekening met uw persoonlijke wensen en adviseer ik u graag. U kunt erop vertrouwen dat uw schoonheid bij mij in goede handen is, daarom heet ik u welkom in mijn behandelstoel.

SpotAway

SpotAway is een apparaat dat door middel van hoogfrequente wisselstroom zorgt voor het “verpulveren” van weefsel. Dit gebeurt door een snelle en efficiënte manier met zo min mogelijk kans op bijwerkingen of littekens. Door de hoogfrequente wisselstroom, die door de naald van de SpotAway gaat, ontstaan er net voorbij het uiteinde van de naald “vonkjes”: er ontstaat een ionenboog die het weefsel verpulvert.

Welke indicaties kun je met de SpotAway behandelen:

  • Skin Tages (fibromen, steelwratjes)
  • Angioma senilis (bloedblaasjes)

Hoe gaat de behandeling in zijn werk:

U schakelt de SpotAway in en houdt het handstuk met de punt van van de naaldmodule net niet tegen de te behandelen indicatie. Er ontstaat hierdoor een warmteontwikkeling
(ionenboog) die razendsnel het weefsel stukje voor stukje verpulvert. Doordat de intensiteit traploos instelbaar is kunt u zelf kiezen hoe snel u wilt werken. Fibromen verschrompelen direct en laten een klein korstje achter. Afhankelijk van het genezingsproces van uw klant zal de behandelde indicatie met enkele dagen weer genezen zijn. Ook bloedblaasjes kunt u netjes verwijderen doordat u het bloedvat “dichtschroeit”.

Prijs 10 minuten € 25,00
Prijs 15 minuten € 35,00

Andere behandelingen